luni, 3 mai 2010

Ai curajul să încerci?

Pentru cei care tocmai s-au mutat într-o casă nouă, pentru cei care vor să își reamejaze locuința sau pur și simplu pentru noi, restul oamenilor, pasionați de design interior sau doar curioși din fire...am pregătit un articol special.

Gândește-te că vii obosit de la serviciu...stresat...șeful nu a fost în cele mai bune toane astăzi...Sau vii de la facultate, dupa cursuri și seminarii (sau petreceri :D)...nu ai chef de nimic...Ei, bine, ce ar face orice salariat stresat sau orice elev model obosit pentru a se relaxa? Mulți dintre voi ar spune că s-ar așeza în pat...Ntz ntz ntz...omul modern din secolul XXI se relaxează pe CANAPEA. :)

Așadar, acest obiect are o semificație importantă în viața noastră! (da, da...eu nici măcar nu am canapea aici...dar ma fascinează până unde poate merge imaginația umană).

Astfel, se propun mai multe tipuri de canapele, după personalitate și preferințe...și rămâne ca voi să alegeți în timp ce rămâneți uimiți...sau pur și simplu să rămâneți uimiți.

Începem cu preferata mea...canapeaua de pluș...plină de iubire, e ca un ursuleț gigantic care te va aștepta fidel în fiecare zi acasă...



Continuăm cu o canapea preferata de cei care mănâncă la MEC...care adoră cartofii prajiți :)) Relaxarea oferită de această canapea este ca o desfătare între cartofii prăjiți perfecți de la MEC...Mă întreb dacă această canapea mai este bună dupa 10-15 minute...căci în ceea ce privește cartofii prăjiți în cauza...no comment!



Dacă te numeri printre persoanele cu capul în nori...atunci îți trebuie o canapea pe măsură:



Dacă, în schimb, ești o persoană mai clasică și îți e dor de covoarele persane de la mama de acasă, designerii s-au gândit și la tine:



Și pentru că se tot poartă lucrurile 2 în 1...3 în 1...de ce nu și o canapea de tipul acesta?!



Special pentru cei care întotdeauna au fost la înălțime și au făcut o plăcere din a-i privi de sus pe ceilalți ,,muritori de rând", a fost creată următoarea canapea (care este bună pentru economia spațiului, ce-i drept):



Și pentru cei mai pupăcioși din fire a fost creată o canapea:



Dacă ți-a plăcut mult prea mult Roma și ai fi vrut să aduci cu tine o parte din acest minunat oraș, acum este posibil și acest lucru. Pentru toți călătorii împătimiți și iubitorii de artă...special...canapeaua ,,ROMA" :



Pentru toți cei care văd viața ca pe un cerc perfect, ale căror valori se îmbină armonios într-o relație concentrică...pentru toți filosofii și iubitorii de artă...canapeaua ,,jumătate de cocos" ( :)) așa i-am spus eu):



Urmează două modele de canapele suprarealiste care, sincer, ma depășesc...




Și ultimele modele, dar nu cele din urmă, canapelele animăluțe...Superbe, amuzante, canapelele care îți aduc zâmbetul pe buze de fiecare dată când intrii în casă:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu