miercuri, 28 aprilie 2010

Hotel + elicopter = hotelicopter :))

Da, da, credeți sau nu termenul de ,,hotelicopter" (a se citi cu accent englez :)) ) există...
Iată că, din când în când, mai apare câte o invenție care să ne ducă cu gândul la minunata lume a lui Jules Verne. Hotelicopter, ultima invenție a celor care vor să scoată profit din industria hotelieră nu simplă, ci asortată cu o porție zdravănă de adrenalină, pare desprinsă exact dintr-o carte a celebrului autor francez.
Cine sunt cei care s-au gândit la o astfel de idee? Nimeni alții decât ingenioșii ruși, care au și pus în practică noua invenție.
Decolarea oficială a avut loc în data de 26 iunie 2009 de pe aeroportul John F. Kennedy și s-a întors în același loc în data de 10 iulie.
Hotelul zburător oferă, pe lângă o adevărată porție de adrenalină, și lux cât cuprinde. Se poate observa din amenajarea interioară cooperarea cu Yotel.
Hotelicopterul, care cântărește nu mai puțin de 105.850 de kilograme, are 18 cabine confortabile, cu paturi mari, birouri, televizoare, WiFi, console Wii, dușuri și mini-baruri complet echipate.
Entertainmentul și businessul se împletesc de minune în Hotelicopter, prin prezența sălilor de ședințe, concierge, fitness, saună, masaj, galerie de artă, blackjack, degustare de vin, grădină japoneză, ping-pong și multe altele.
Deși pare ireal, el există cu adevărat... Eu mă întreb unde încap toate aceste minunate oferte de entertainment într-un elicopter? Și dacă întâmpinăm anumite probleme cauzate de curenții de aer în timp ce eu joc ping-pong???? Game over!!!
(Acestea să fie problemele...măcar să ajungem noi acolo :) Se oferă cineva cu banii de bilet?)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu