joi, 15 aprilie 2010

Cele mai în vogă operații estetice de la Hollywood

Se pare că noua modă a operațiilor estetice atinge cote din ce în ce mai neprevăzute pe tărâmul tuturor posibilităților - Hollywood... Aici femeile vor și trebuie să arate din ce în ce mai tinere și mai frumoase. Chiar dacă timpul le este mai degrabă dușman decât prieten, ele nu se îngrijorează deloc, căci pot face absolut tot ceea ce nu vă imaginați pentru a întineri cu 20 de ani... Încă o dovadă că totul este, până la urmă, posibil...




1.Operarea tălpii piciorului pentru a rezista la durerile cauzate de tocurile înalte
Preț:750 $

Ei bine, având în vedere că este necesar la Hollywood să atingi înălțimea de minim 12 cm la tocuri chiar și la supermarket (slavă Domnului că la noi nu a ajuns această regulă...incă :D ) era nevoie de o metodă care să pună capăt suferinței femeilor. Așadar chirurgii plasticieni au descoperit o nouă modalitate prin care se injectează o substanță (Restylane sau Juvéderm) într-o anumită zonă din talpă, astfel încât nervii piciorului să nu mai perceapă durerea. Este o intervenție care trebuie făcută o dată la 6 luni, dar care, spun doamnele, merita fiecare bănuț...Le credem pe cuvânt!

2.Operația estetică la sfârcuri
Preț: 600 $

Acestă operație a devenit deja una banală printre doamnele de la Hollywood, făcându-se cam 5 astfel de operații săptămânal... Se pare că știa ceva Samantha din Sex and The City atunci când și-a cumpărat o pereche de sfârcuri false...Acum frumusețile hollywoodiene le "cumpără" permanent. :)

3.Mutarea grăsimii de pe abdomen și coapse pe față
Preț: 3,000 $

Ce nu fac femeile din ziua de azi pentru a scăpa de riduri...Și pentru că deja cosmeticele create în acest sens nu dau roadele scondate, esteticienii le-au venit în ajutor: se ia frumos grăsimea de pe abdomen sau coapse și se mută...pe față... :) O astfel de procedură nu durează mai mult de 15 minute și garantează tinerețe veșnică.Vă tentează????


4.Operația de stimulare a producerii de colagen
Preț 4,000 $

Ei bine, dacă aveați cumva impresia că ridurile nu pot fi detectate chiar înainte de a apărea...vă înșelați amarnic.Tehnica „Thermage” presupune masarea feței cu un dispozitiv care emite anumite unde, ce sporesc elasticitatea pielii și întăresc fibrele de colagen, redând tinerețea pielii chiar după prima ședință. Aici se aplică zicala: ,,niciodată nu este prea târziu să fii tânăr..."! (nuuu, nuuu :)) )

5.Operarea clitorisului
Preț: 6000 $

Deși pare greu de crezut că cineva s-ar opera în zona genitală de bună voie și nesilită de nimeni, iată că această practică medicală a devenit deja banală la Hollywood.
Clitoroplastia este intervenția prin care se elimină excesul de piele din jurul clitorisului. Prin această intervenție se obține o expunere mai amplă a clitorisului, ceea ce duce la o mai mare satisfacție sexuală...Merită oare chinurile operației? Eu una nu vreau să aflu... :)

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai interesante metode de întinerire rapidă și sigură (cărora se adaugă renumitul și mult prea folositul botox). Se pare că un simplu bisturiu într-o mână iscusită face minuni...sau adevărate dezastre. Concluzia: totul se modifică...acum depinde dacă modificarea este în bine sau în rău...precum cazurile nefericite de mai jos (sincere condoleanțe...pe principiul ,,ce-ai fost și ce-ai ajuns!"):










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu