marți, 20 aprilie 2010

Tortura frumuseții...!!!

Aparent frumusețea nu ne poate aduce decât beneficii...admirație, uși deschise, o viață cu mai multe zâmbete. Ce te faci atunci când vrei să obții fericirea cu orice preț? Sau, mai rău, altcineva decide acest lucru pentru tine?
Simplu...ajungi ca fetițele din galeria foto de mai jos.
Deși inițial ai tendința să crezi că aceste domișoare sunt modele care au peste 20 de ani și pozează lejer pentru reviste faimoase, realitatea te izbește direct în față: sunt doar niște copile, între 5 și 10 ani, care vor cu orice preț să fie celebre (sau , mai bine zis, părinții lor vor acest lucru, ele neavând capacitățile și cunoștințele necesare luării unei astfel de decizii).
Machiate, coafate și îmbrăcate ca niște păpuși din plastic, fetele urmează îndeaproape modelul perfecțiunii de tip Barbie, implementat în mintea lor prin educația (care oare????) primită în familie.
Scopul urmărit: să câștige titlul suprem de ,,cea mai frumoasă...", indiferent de mijloacele utilizate.
Dacă privești atent, chipul lor nu afișează decât un zâmbet fals, exagerat conturat, ilustrativ pentru tortura pregătirii anterioare. Mie nu îmi transmit decât tristețe...inconștiență...milă și un aprig dezgust pentru părinții care le-au educat în spiritul perfecțiunii artificiale...
Ție ce îți transmit?













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu