sâmbătă, 15 mai 2010

Orice 3D

Nu numai filmele pot fi 3D...acest lucru ne dovedesc artiștii contemporani.
Folosind o proiecție numită anamorphosis pentru a creea iluzia a trei dimensiuni atunci când este privită din unghiul corect,4 artiști au creat unele dintre cele mai bune desene 3D pe străzi și trotuare.
Ei sunt:
Edgar Müller - este un artist german, creațiile lui de zi cu zi au transformat locații normale în scene excentrice: rechini ieșind din trotuar, râuri și cascade pe străzi.

Manfred Stader- a devenit pictor de stradă după ce a studiat arta la faimoasa Städel Artschool în Frankfurt, de la începutul anilor 1980 și în 1985 deja avea câteva master-uri în picturile stradale. De atunci a creat unele dintre cele mai bune picturi de strada.

Kurt Wenner- arhitect, artist și fost ilustrator al NASA, americanul Kurt Wenner s-a remarcat prin faptul că picturile sale sunt detaliate extraordinar. A desenat picturi religioase murale și o Salvor Daliesque suprarealism.

Julian Beever- poate cel mai renumit pictor de strada, Julian Beever face desene pe trotuar de la mijlocul anilor 1990. Beever funcţionează ca un artist independent şi creează picturi murale pentru companii, care au creat piese în jurul lumii, din Europa in SUA, Australia, Mexic, Brazilia şi Argentina.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu