miercuri, 17 martie 2010

10 fotografii reale....crezi sau nu?! ( partea I )

De-a lungul timpului oamenii au tot surprins în fotografii lucruri din ce în ce mai bizare... Crezi sau nu că sunt adevărate?

10.


Aceasta este o fotografie realizată în cadrul unui studiu efectuat de către "Ghost Research Society", în 1991, la cimitirul Bachelors Grove din apropierea orașului american Chicago. Dupa cum îi spune numele, "Ghost Research Society" este o organizație care se ocupă de studierea fantomelor, înființată în 1977.
Cimitirul are reputația de a fi unul dintre cele mai bântuite locuri din America , de-a lungul vremii înregistrandu-se numeroase marturii cum că aici au fost vazute fantomele unor calugari si a mai multor femei.

9.

Spre sfârșitul anului 1924, petrolierul S.S. Watertown naviga dinspre California spre New Orleans pe Canalul Panama. La 4 decembrie, a avut loc la bord un accident tragic - doi membri ai echipajului, James Courtney si Michael Meehan, curățau un cargou gol; au fost surprinși de o scurgere de gaze și au murit pe loc. Potrivit obiceiului marinăresc din acele vremuri, au fost "îngropați" în mare. Incepand chiar de a doua zi, mai mulți membri ai echipajului au început, terifiați, să le vada chipurile pe punte și în apă, fenomen care a durat vreme de două săptămâni.
Ajunși la destinație, căpitanul Keith Tracy a raportat incidentul companiei din New Orleans. Oficialii acesteia i-au dat un aparat de fotografiat și i-au sugerat să imortalizeze chipurile morților, dacă acestea aveau să se arate din nou.Din cele 6 fotografii făcute, 5 au ieșit negre, iar aceasta este singura rămasă drept mărturie...

8.

Pe 19 noiembrie 1995 primăria orășelului Wem din Shopshire, Marea Britanie, a luat foc.Un englez care locuia chiar în casa de alături, Tony O'Rahilly, s-a gandit să facî niște poze evenimentului, folosind un aparat cu lentila de 200 mm. După ce a developat fotografiile, O'Rahilly a observat, stupefiat, că într-una dintre acestea apărea o fetiță transparentă care privea calm, pe geam, la lume, în vreme ce flăcarile mistuiau în jurul ei. Din investigațiile poliției și ale pompierilor, niciun copil nu se afla in Wem Town Hall, în momentul izbucnirii incendiului; de asemenea, deși au fost morți, niciun cadavru infantil nu a fost descoperit.
Intrigat, O'Rahilly a trimis fotografia la "Asociatia pentru Studii Științifice asupra Fenomenelor Anormale", o organizație care verifică autenticitatea fenomenelor paranormale de pe teritoriul Regatului Unit.Vernon Harrison a examinat cu atenție atât fotografia, cât și negativul original și a certificat faptul că acestea sunt autentice. Cine este, însă, misterioasa fetiță? Pasionații de paranormal au descoperit că in 1677, o fetiță pe nume Jane Churm, ar fi dat foc cu o lumânare, accidental, casei în care se afla. Incendiul a luat-o pe copilă și a mistuit aproape întregul orășel. De atunci, de-a lungul timpului, spiritul lui Jane ar fi apărut la mai multe incendii care au avut loc in Wem.
Crezi sau nu...?!

7.

Reverendul Ralph Hardy, un cleric pensionar din orășelul englezesc White Rock, a făcut aceasta fotografie în 1966, intenționând doar să surprinda eleganta scară spiralată (cunoscută și drept "Scara Lalelei") a secțiunii Queen's House din Muzeul National Maritim, situat la Greenwich. Dupa ce a developat fotografia, Hardy a observat uimit că pe scari se întrezărește spectrul unei siluete înveșmântate precum un calugar.
Câțiva experți foto de la Kodak au examinat negativul și au declarat că această fotografie este autentică...

6.

Cine este oare în spatele bunicii?
Povestea sună cam așa: în primul weekend liber, pe 17 august 1997, Denisa Russel a venit în vizită la bunica sa, Carmen Russel, și a realizat mai multe fotografii. O săptămâna mai târziu, bunica a murit.
Uitându-se peste poze, Denisa a rămas stupefiată când a văzut silueta unui bărbat în spatele bunicii sale. Acesta este Dan Russel, soțul lui Carmen și bunicul Denisei. Singura problemă este aceea că bărbatul murise cu 13 ani înainte de a fi făcută fotografia, decedând în urma unui atac de cord pe 14 august 1984.

Dacă nu credeți că există lucruri care pur și simplu nu pot fi explicate...vă anunț că încă nu ați văzut nimic... Va urma și partea a II-a a fotografiilor cel putin ciudate...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu